Szolgáltatások

Helyszín

helyszínFigyelembe véve az elképzeléseiteket, a vendégek létszámát és nem utolsó sorban a költségvetést, lehet étterem, csárda, hajó, sátor vagy éppen a megszokottól eltérő, különleges helyszín.

Vőfély,Ceremóniamester

Fontosnak tartom, hogy az esküvő stílusához megfelelően vőfély vagy ceremóniamester jelen legyen. Amíg én a háttérből figyelem, hogy minden a forgatókönyv szerint menjen, addig ők segítenek nektek és a vendégeiteknek, mint egy jó házigazda. Gondoskodnak mindenről, hogy nyugodtan élvezhessétek Ti is és az Örömszülők is az esküvőt.

Fotó, Videó

fotóAz esküvő egy csodás esemény, az esküvői fotózás és videózás ennek a csodás napnak a megörökítése. Később csak a szép emlékek és a fényképek maradnak. Ezek elevenítik  majd fel a ti napotok legszebb pillanatait, az érzelmeket, a hangulatot, ami akkor körülvett benneteket.
A pillanat elszáll… ne hagyjuk!

Virág, Dekoráció

viragdekor Kiváló dekorációs csapat és virágkötő lesz a segítségetekre, hogy a kiválasztott helyszín díszbe öltöztetve várjon Benneteket és a násznépeteket a nagy napon!

Zenekar, esküvői Dj

Figyeljetek arra, hogy ne csak a Ti ízlésvilágotok érvényesüljön! Ki kell szolgálni a vendégeiteket, hogy mindenki megtalálja a számára kellemes zenét. Gyakorlott és tapasztalt esküvői Dj-k, zenészek, zenekarok a partnereim, akik mindent megtesznek a jókedv és hangulat érdekében. Ne ijedjetek meg, ha a tánctér nincs folyamatosan tele. Inkább mutassatok példát azzal, hogy táncoltok! A násznépetek ott van, ahol Ti vagytok!

Torta

Egyedi torták közül választhattok , ügyes kezű cukrász elkészíti.

Meghívó

Nálam katalógusból kiválaszthatjátok a nektek tetsző és hozzátok illő meghívót, ültetőkártyát, köszönő kártyát.

Esküvői jármű

Hintó, limuzin, veterán autó vagy egy elegáns autó? Esetleg egy "kalandos" limuzin? Érkezzetek látványosan!

Szertartásvezető

A megismételt szertartás egyedi, csak rólatok szóló lesz és bárhol, bármikor megtartható. A szertartásvezető nem helyettesíti az anyakönyvvezetőt!

Láthatatlan fogszabályozás

fogszabalyozas Már néhány hónap alatt látványos eredmény érhető el a láthatatlan fogszabályozóval.
Inkább ékszer, mint sem eszköz.
Igazi ékszered a nagy napon a boldog mosolyod!
Érdeklődj, hogy elmondhassam neked, kik azok a fogorvosok a lakóhelyeden, akik a segítségedre lesznek!

 

A szolgáltatások felsorolása nem teljes körű, de a szervezés igen. Keressetek bizalommal!